Chci podpořit

Prague Halloween for SOS Children´s Villages

Aktuality

NEJČASTĚJŠÍ OTÁZKY

ENGLISH VERSION & FAQ

Ve čtvrtek 24.října proběhne na pražských Vinohradech a v blízkém okolí již osmý ročník zábavné charitativní akce Trick-or-Treat for Charity. Děti v kostýmech obcházejí podle mapky, kterou rodiče dostanou v podobě odkazu na mobilní telefon, určená stanoviště, na každém stanovišti si vykoledují sladkost a vhodí drobnou minci na pomoc svým zranitelným vrstevníkům (učí se tak pomáhat těm, co se nenarodily milujícím rodičům nebo o svůj domov přišly, zkrátka těm méně šťastným). V loňském roce si sváteční večer užilo přes 1000 dětí a na pomoc těm ohroženým, kterým pomáhají SOS dětské vesničky, se vybralo přes 150 000 Kč. (For English, click on FAQ).

Chci se akce zúčastnit se svými dětmi.

Co to znamená? Vaše děti si užijí zábavný večer a vy pomůžete těm nejzranitelnějším.

Co musím udělat:

Prihlásit se na Sign up for Trick-or-Treat for Charity / Zaregistrujte se do charitativní akce Trick-or-Treat (google.com) Deadline pro přihlašování je 20. října.

Připravit svým dětem a nejlépe i pro sebe kostým a dostatečné množství mincí v min. hodnotě 10 Kč (počet svých dětí vynásobte počtem stanovišť, které plánujete navštívit, a raději počítejte s rezervou. Ohroženým dětem můžete samozřejmě přispět i vyšší částkou). 

Před akcí si zkontrolovat aktuální umístění stanovišť, na kterých mohou Vaše děti koledovat.

Užít si večer a pocit uspokojení z pomoci druhým. (Více informací najdete v sekci Nejčastější otázky).

Chci se zúčastnit jako dobrovolník.

Co to znamená? Budete na vybraném nebo přiděleném stanovišti rozdávat sladkosti a vybírat dary na pomoc ohroženým dětem.

Co musím udělat:

Přihlásit se na Sign up for Trick-or-Treat for Charity / Zaregistrujte se do charitativní akce Trick-or-Treat (google.com). Deadline pro přihlašování je 10.října.

Připravit si kostým, nejlépe na halloweenské téma (čarodějnice, upír, duch atd. atd.). Je potřeba se pod něj teple obléknout, může být zima nebo mokro.

Před svým domem nebo na určeném místě (je uvedené v registračním formuláři) si vyzvednout kasičku a sladkosti (pokud je nebudete nakupovat sami).

V dohodnutý čas se dostavit na dohodnuté místo, obdarovávat koledníky a vybírat od nich mince na pomoc dětem.

Odevzdat kasičku na určené místo, těšit se na oznámení výtěžku a užít si pocit uspokojení z pomoci druhým.

Více informací najdete v sekci „Nejčastější otázky“.

Nejste si jisti, že se zúčastníte? Rozumíme! Ale i tak můžete pomoci! Svůj příspěvek můžete odeslat online zde. Zajistíme, aby váš dar pomohl dětem, které potřebují nejvíce podpory, těm, kteří nemají rodiče, aby se o ně postarali!

Blog

Mohlo by vás zajímat